Απειλητική επιστολή στο ΕΣΡ: «Θα κάψουμε ζωντανή μια οικογένεια»!

Απειλή προς στο ΕΣΡ μετά την επιβολή του προστίμου ύψους 150.000 ευρώ στο κανάλι ΑΡΤ του Γιώργου Καρατζαφέρη για το χυδαίο poll με αφορμή τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
Στην επιστολή οι ανώνυμοι δράστες αναφέρουν: «Λοιπόν για να βάλουμε μια τάξη στο ΕΣΡ σήμερα το βράδυ μια οικογένεια σας θα καεί ζωντανή, εμείς το είπαμε, εσείς δεν το λάβατε υπόψιν σας, οπότε για 150.000 ευρώ θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ! Να δούμε ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει όνομα σε κάποιο δρόμο δίνοντας το όνομα του καμένου οργάνου σας, ή θα το δώσει στην πούστρ@ σκατά στον τάφο της».

Τις απειλές δημοσιοποίησε μέσω facebook το μέλος του ΕΣΡ, Γιώργος Πλειός.

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΣΡ επέβαλε στο κανάλι ΑΡΤ TV πρόστιμο 150.000 ευρώ για το “γκάλοπ” που πρόβαλε ο σταθμός αναφορικά με την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Το ΕΣΡ με ψήφους 5 – 2 έκρινε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση στο ΑΡΤ TV υπήρξε θέμα προσβολής μνήμης του νεκρού, δυσμενής διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού του ατόμου και παραποίηση των γεγονότων.

Επίσης, η ανεξάρτητη Αρχή αποφάσισε να υπάρξει και ηθική κύρωση σε βάρος του ΑΡΤ TV με τη μετάδοση περίληψης της απόφασης με κάρτα.