Απελευθερώθηκε ο Νίκος Μαυρίκος – Γιατί καθυστέρησε να μιλήσει με τις αρχές

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει στις αστυνομικές αρχές η απελευθέρωση του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου ο οποίος είχε απαχθεί από άγνωστους στις 27 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας μιλώντας στους αστυνομικούς είπε ότι οι δράστες τον απελευθέρωσαν χθες (Πέμπτη) στις 13:00.

Ωστόσο, είπε πως δεν γνώριζε πού βρισκόταν και σε ποιο σημείο τον είχαν αφήσει ελεύθερο. Μάλιστα, πρόσθεσε πως επιβιβάστηκε σε ένα ταξί που βρήκε μπροστά του και χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να φτάσει στο σπίτι της μητέρας του στον Πειραιά, το οποίο είναι κοντά στο δικό του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, εκεί έφτασε περίπου στις 14:00, αλλά δεν ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. γιατί ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτεια που είχε περάσει.

Ο ίδιος υποστήριξε πως οι απαγωγείς δεν του ζήτησαν χρήματα, ούτε εκείνος τους έδωσε για την απελευθέρωσή του. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τους διαλόγους που είχε με τους δράστες και αν τους είδε, εκείνος απάντησε: «Μου είχαν βάλει κουκούλα, με είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και είχα δεμένα χέρια. Δεν ξέρω ποιοι ήταν, δεν θυμάμαι διαλόγους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έχει κάποιες εκδορές και σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο, καθώς και ίχνη από δέσιμο στα χέρια του.