Βίντεο: Λιποθύμησε η σύντροφος του Ριχάρδου στο δικαστήριο

Δάκρυα και λιποθυμίες αντίκρισαν όσοι παρευρέθηκαν έξω από την Ευελπίδων όπου ο γνωστός ενεχειροδανειστής Ριχάρδος κλήθηκε να μιλήσει στον εισαγγελέα. Η σύντροφος του Ριχάρδου στο άκουσμα της απόφασης «λύγισε», λιποθύμησε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στονοσοκομείο.

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος δήλωσε αθώος αλλά δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου.

Ο δικηγόρος του Ριχάρδου Μυλωνά, Αλέξης Κούγιας δήλωσε στην κάμερα του Star: «Είμαι βέβαιος ότι ο άνθρωπος αυτός θα αθωωθεί!»

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής εξαπέλυσε επίθεση κατά των Αστυνομικών που επιχείρησαν εναντίον του: «Οι αστυνομικοί ήταν παντελώς άσχετοι με το αντικείμενο και δεν αντελήφθησαν ότι δεν στοιχειοθετείται λαθρεμπορία. Σαν μαθητευόμενοι μάγοι κατασκέυασαν οι ίδιοι έγγραφο υπολογισμού φόρων με βάση αυθαίρετη εκτίμηση τηλεφωνικών συνομιλιών» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα πάντως με τις νέες εξελίξεις, ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν οι 23 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Διαφθοράς για συμμετοχή στο φερόμενο κύκλωμα λαθραίας εξαγωγής χρυσού.