«Θέλω να μάθω το ποιός και το γιατί»

«Ένα τεράστιο ‘γιατί;’. Αυτό μας τυραννάει. Θέλω να βρεθεί άμεσα ο δολοφόνος και να μας απαντήσει. Ευελπιστώ ότι οι αρχές θα φτάσουν σύντομα στη λύση».

Πραγματικά συγκλόνισε ο πατέρας της δολοφονημένης 21χρονης Ελένης, ο οποίος βιώνει εδώ και κάποια 24ωρο έναν «γολγοθά», μαζί με τη σύζυγό του που τα έχει χαμένα. Ο αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό και στην εκπομπή Top Story, καθώς ένιωσε την υποχρέωση να βοηθήσει όσο μπορεί στις έρευνες με όσα γνωρίζει, ενώ θέλησε μέσα στον πόνο του να ευχαριστήσει όσους συμπαραστέκονται στον ίδιο, τη σύζυγό του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Μεταξύ άλλων, ο τραγικός πατέρας είπε:

«Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ, η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της «θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα». Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβε η αστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή. Ό,τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου, τα δώσαμε στην αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου, ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου».

Δείτε την εκπομπή Top Story της Δευτέρας, 3 Δεκεμβρίου: