Κατηγορούν την Καινούργιου για ρατσισμό – Η απάντηση της παρουσιάστριας

Σάλος έχει προκληθεί στο Twitter μετά τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την εμφάνιση Κορεατών τραγουδιστών.

Στην εκπομπή σχολίαζαν τους ωραιότερους άνδρες για το 2018 ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονταν Κορεάτες τραγουδιστές, όπως ο τραγουδιστής Kang Daniel, ο τραγουδιστής V και ο Jungkook από το διάσημο γκρουπ BTS, που αποτελείται από εφτά αγόρια (Rap Monster, J-Hope,Jin, Suga, Jimin,V και Jungkook).

Το look των τραγουδιστών σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και μεταξύ άλλων ακούστηκαν σχόλια όπως «Αυτός είναι άντρας; Γυναίκα είναι παιδιά», «άντρας άντρας;».

Τα σχόλια προκάλεσαν σάλο στο Twitter, με τους χρήστες να εξαπολύουν τα «πυρά» τους προς την εκπομπή και την Κατερίνα Καινούργιου, κατηγορώντας την για ρατσιστικά σχόλια.

Η παρουσιάστρια μετά τον σάλο που προκλήθηκε, έδωσε την απάντησή της υπογραμμίζοντας ότι απλά εκείνης δεν της αρέσουν εμφανισιακά, καλώντας το ζήτημα να λήξει.

«Παιδιά… ηρεμήστε λίγο… στην εκπομπή σήμερα σχολιάσαμε τους 100 ωραιότερους άντρες του πλανήτη και μην γνωρίζοντας την καλλιτεχνική τους υπόσταση είπα πως δεν μου αρέσουν εξωτερικά! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν σέβομαι την καλλιτεχνική τους οντότητα, ούτε ότι δεν σέβομαι την κουλτούρα τους… σας παρακαλώ να λήξει εδώ», έγραψε η παρουσιάστρια στα social media.