Ντελιβεράς στη Λάρισα έγτιαξε αλυσίδες χιονιού για…το μηχανάκι του!

O χιονιάς που έπληξε τη Λάρισα ακινητοποίησε όπως ήταν λογικό όλα τα μηχανάκια delivery, εκτός από ένα. Δείτε την πατέντα που κατασκεύασε ένας 42χρονος προκειμένου να μη χάσει ούτε ένα μεροκάματο.

Να που ο χιονιάς δεν έφερε μόνο προβλήματα αλλά και πρωτότυπες και πρακτικές ιδέες. Ένας 42χρονος ντελιβεράς στη Λάρισα έκανε πράξη κάτι που μπορεί και άλλοι να το είχαν σκεφτεί νωρίτερα αλλά δεν το επιχείρησαν. Χρησιμοποίησε κάποιες τεχνικές γνώσεις με μοναδικό στόχο να μην χάσει ούτε ένα μεροκάματο λόγω των σπάνιων και έντονων καιρικών συνθηκών.

Με γνώσεις σιδερά κατάφερε να φτιάξει μέσα σε μια ημέρα αντιολισθητικές αλυσίδες για το μηχανάκι του και βγήκε στους δρόμους. Και όχι μόνο βγήκε αλλά δούλεψε κιόλας χωρίς να σταματήσει ούτε μια ημέρα. Άλλωστε γι’ αυτό τις έφτιαξε.

«Με πήρε τηλέφωνο το αφεντικό και μου είπε πως δεν βγαίνουμε στον δρόμο λόγω καιρικών συνθηκών και πως σταματάνε οι διανομές» εξηγεί στην ο Βασίλης καθώς σκύβει για να τις δέσει και να μας κάνει μια μικρή επίδειξη.

«Όμως εγώ είπα πως κάτι πρέπει να γίνει. Τα μεροκάματα φεύγουν και είμαστε ένα επάγγελμα που αν δεν δουλέψεις απλά δεν πληρώνεσαι. Έψαχνα να αγοράσω κάτι για το μηχανάκι αλλά δεν έβρισκα πουθενά.