Ο Κώστας Βουτσάς μιλάει για την έκρηξη στο Κολωνάκι – Έγινε δίπλα στο σπίτι του

Είναι νωπή ακόμα η είδηση από την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στο Κολωνάκι έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και του νεωκόρου της εκκλησίας.

Η έκρηξη έπιασε στον ύπνο τον Κώστα Βουτσά, το σπίτι του οποίου βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης και σε δηλώσεις που έκανε στην Espresso, αποκάλυψε τι συνέβη όταν άκουσαν την έκρηξη. Όπως ανέφερε απέφυγε να βγει εκτός σπιτίου, μέχρι και που ενημερώθηκε για το τι ακριβώς συνέβη.

«Ήταν λίγο μετά τις 7, όταν ακούστηκε το μπαμ και πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας. Δεν κατάλαβα τι έγινε, γιατί ο Άγιος Διονύσιος βρίσκεται πίσω από την πολυκατοικία μας και δεν μπορούσα να δω. Λίγο αργότερα άκουσα τις σειρήνες των περιπολικών και βγήκα στο μπαλκόνι. Είδα αστυνομικούς να κλείνουν τις οδούς με κορδέλες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πήγε το μυαλό μου σε τέτοιο κακό. Ωστόσο απέφυγα να κατέβω από το σπίτι, μέχρι που ενημερώθηκα για τη βόμβα από τους γείτονες και την τηλεόραση. Είμαστε όλοι καλά, αλλά τρομάξαμε. Είναι τρομερά πράγματα αυτά. Ανήκουστα.», δήλωσε ο ηθοποιός.