Ο σύζυγος της Μπάστα προέρχεται από τις πλουσιότερες οικογένειες της Μυκόνου (ΦΩΤΟ)

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες η Σάσα Μπάστα τον αγαπημένο της, Δημήτρη Κουσαθανά.

Η τραγουδίστρια, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, επισημοποίησε τη σχέση με τον αγαπημένο της για δεύτερη φορά, καθώς είχαν ήδη παντρευτεί στο Ντουμπάι.

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες η Σάσα Μπάστα τον αγαπημένο της, Δημήτρη Κουσαθανά.

Οσο για τον σύζυγο της Σάσας Μπάστα, εκείνος ονομάζεται Δημήτρης Κουσαθανάς και κατάγεται από την Μύκονο όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso, ο businessman δραστηριοποιείται στο νησί των ανέμων διατηρώντας δική του ξενοδοχειακή μονάδα, ενώ στενός του συγγενής είναι ο συνιδιοκτήτης του διάσημου beach bar Νammos, Κωνσταντής Κουσαθανάς.

Οσο για τον σύζυγο της Σάσας Μπάστα, εκείνος ονομάζεται Δημήτρης Κουσαθανάς και κατάγεται από την Μύκονο όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί.

Παράλληλα, είναι το «δεξί χέρι» γνωστού ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, έχοντας θέση υπευθύνου.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο που δούλευε γνώρισε και την Σάσα Μπάστα, καθώς εκανε μερικές εμφανίσεις εκεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso, ο γοητευτικός businessman δραστηριοποιείται στο νησί των ανέμων διατηρώντας δική του ξενοδοχειακή μονάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Κουσαθανάς -της γνωστής οικογένειας του νησιού- ξεκίνησε ως μπάρμαν, εργάστηκε σκληρά και κατάφερε γρήγορα να εξελιχθεί σε έναν πετυχημένο επιχειρηματία.

Παράλληλα είναι στενός συγγενής του συνιδιοκτήτη του διάσημου beach bar Νammos, Κωνσταντής.