Πάτρα: Ζούσε για μία εβδομάδα με το πτώμα του συζύγου της!

Τελικά έφυγε κι εκείνη

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στην Πάτρα απομάκρυνε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο των δυο.

Σύμφωνα με την Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, δεν υπάρχει εύρημα για εγκληματική ενέργεια για τον 93χρονο και την 73χρονη που εντοπίστηκαν νεκροί στο διαμέρισμα τους, το μεσημέρι της Δευτέρας.

«Υπάρχει ένα εύρημα συμβατό της πτώσεως», είπε χαρακτηριστικά η κ. Τσιόλα στο tempo24.news, αναφερόμενη στον 93χρονο. Σύμφωνα με την έρευνά της, φαίνεται ότι έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο χρόνος θανάτου του ηλικιωμένου υπολογίζεται πριν από μια εβδομάδα, ενώ η σύζυγός του πέθανε πριν από δύο ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι η 73χρονη ζούσε για μια τουλάχιστον εβδομάδα με τον νεκρό σύζυγό της.

Η αιτία θανάτου του ηλικιωμένης είναι εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία του εγκεφαλικού. Αναμένονται και για τους δύο τοξικoλογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το σπίτι των ηλικιωμένων, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν είχαν δώσει σημείο ζωής για ημέρες, κινητοποίησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να ανακαλυφθεί το νεκρό ζευγάρι.