Σκότωσε και τεμάχισε σε 70 κομμάτια τον γιο της

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Ρωσία η αποκάλυψη ότι μια 63χρονη Ρωσίδα σκότωσε τον 42χρονο γιο της, τον οποίο αποκαλούσε τύραννο, και εν συνεχεία τεμάχισε το πτώμα του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα κατάφερε το θανατηφόρο χτύπημα με τηγάνι στο κεφάλι του θύματος και εν συνεχεία διαμέλισε το πτώμα σε περισσότερα από 70 κομμάτια!

«Μου έκανε τη ζωή κόλαση. Προσπάθησε ακόμα και να με βιάσει πάνω στο μεθύσι του, επειδή με πέρασε για την πρώην σύζυγό του. Είχα παρακαλέσει πολλές φορές την αστυνομία να με προστατεύσει αλλά αυτοί του έκαναν συνεχώς συστάσεις χωρίς κάτι άλλο», τόνισε μεταξύ άλλων η δολοφόνος.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γείτονες της 63χρονης ενοχλήθηκαν από δυσάρεστη μυρωδιά νεκρού σώματος. Αρχικά η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι η απαίσια μυρωδιά αναδυόταν από σάπιο κρέας αρκούδας που είχε μεταφέρει ο γιος της από κάποιο κυνήγι.

Εν συνεχεία όμως, και μετά από έλεγχο στα μακάβρια ευρήματα, έγινε σαφές ότι επρόκειτο για ανθρώπινα μέλη που η γυναίκα είχε βάλει μέσα σε μαύρες σακούλες.