Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος στη Ρόδο (video-pics)

Στην επιφάνεια έρχονται οι λεπτομέρειες του φρικιαστικού εγκλήματος στη Ρόδο με θύμα την 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο η οποία δολοφονήθηκε από δύο νεαρούς, έναν 19χρονο Αλβανό, ο οποίος παραδέχθηκε την ενοχή του και έναν 21χρονο Ροδίτη, ο οποίος αρνείται κάθε ανάμιξη.

Ο 19χρονος Αλβανός ομολόγησε ότι όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου, όταν μετά από συνεννόηση μεταξύ των, 19χρονου, του 21χρονου και του θύματος να συνευρεθούν ερωτικά από κοινού όπου και αποφάσισαν να μεταβούν σε οικογενειακή εξοχική κατοικία που ανήκει σε έναν εκ των δύο νεαρών στην περιοχή Πεύκους της Λίνδου, όπως και έγινε.

Οι δολοφόνοι της 21χρονης στη Ρόδο διώκονται και για βιασμό!

Κάτι όμως δεν άρεσε τελικά στην άτυχη φοιτήτρια και αντέδρασε ώς προς την αρχική της συμφωνία, να συνευρεθεί ερωτικά δηλαδή με τους δύο νεαρούς την ίδια στιγμή, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εξοργίσει τους δράστες.

Τότε άρχισαν να χτυπούν με μένος την νεαρή κοπέλα, ενώ ένας εκ των δύο πήρε ένα τηγάνι και άρχισε να χτυπά στο κεφάλι το θύμα, προκαλώντας βαθιά θλαστικά τραύματα στο κρανίο.

Όταν αντιλήφθηκαν ότι η 21χρονη ήταν πλέον λιπόθυμη και σχεδόν χωρίς αισθήσεις, την φόρτωσαν στην κυριολεξία σάν τσουβάλι επάνω στο φορτηγάκι και την μετέφεραν με αγροτικό όχημα στην απομονωμένη παραθαλάσσια περιοχή του κόλπου «Φώκια» όπου και την ξεφορτώθηκαν -έτσι τουλάχιστον νόμιζαν οι δράστες- , πετώντας την από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων σε μέρος της παραλίας όπου δεν υπάρχει πρόσβαση από την ξηρά. Στο ίδιο σημείο πέταξαν επίσης ότι άνηκε στην 21χρονη, όπως τα ρούχα της, και όλα τα προσωπικά της είδη, μερικά από τα οποία βρέθηκαν από τους δύτες που σάρωσαν την περιοχή για στοιχεία του εγκλήματος.

 

Τα Video της δολοφονίας της άτυχης Ελένης