Τα σχολεία της Ελλάδας που θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τετάρτη

Σε αρκετές περιοχές της χώρας τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τετάρτη, λόγω της κακοκαιρίας.

Μέχρι και αυτή την ώρα, αύριο Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019, έχει αποφασιστεί ότι κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων Μαραθώνος, Διονύσου, Ωρωπού. Στον Ωρωπό, κλειστοί θα παραμείνουν και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Κλειστά θα παραμείνουν, επίσης, και τα σχολεία στους δήμους Φαρσάλων, Κασσάνδρας, Γεωργίου Καραϊσκάκη, Φλώρινας, Γρεβενών και Δομοκού.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία των δήμων Ελασσόνας, ενώ στο δήμο Τεμπών κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία Καλλιπεύκης, Αιγάνης και Αμπελακίων, καθώς επίσης και τα νηπιαγωγεία Αμπελακίων και Αιγάνης. Τα σχολεία στους υπόλοιπους δήμους του νομού θα λειτουργήσουν κανονικά.

Μέχρι το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις και από τους υπόλοιπους δήμους της χώρας για το αν θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα αύριο κάτι που θα εξαρτηθεί από τις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν, την ύπαρξη χιονιού αλλά και τις πιθανές ελλείψεις σε πετρέλαιο για τη λειτουργία των καλοριφέρ.