Τραυματίστηκε αστυνομικός κατά την επίθεση στο σπίτι του Φλαμπουράρη

Η νέα επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Αλέκου Φραμπουράρη, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, ενώ οι αρχές έχουν κάνει 19 προσαγωγές.

Ο τραυματισμός του αστυνομικού και η μεταφορά του στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Σε ανάρτηση στο Facebook, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κάνει λόγο για «άνανδρη επίθεση», ενώ τονίζει πως το θέμα είναι διαχρονικό και δεν λύνεται με ευχολόγια.

Η ανάρτηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο Facebook:

«Το 401 ΓΣΝΑ έχει γίνει το δεύτερο σπίτι μας…

Ακόμα μια άνανδρη επίθεση εναντίον συναδέλφων μας έλαβε χώρα. Σήμερα ήταν η διμοιρία της ΥΜΕΤ που εκτελούσε υπηρεσία στα Εξάρχεια, φρουρώντας την οικία Υπουργού. Χθες ήταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α., αύριο ποιος ξέρει; Το θέμα είναι διαχρονικό, δεν λύνεται με ευχολόγια. Σε χώρες πολιτισμένες μια τέτοια επίθεση θα χαρακτηριζόταν τρομοκρατική, εδώ μας έχει γίνει συνήθεια!!!

Περαστικά στον τραυματία συνάδελφο, εμείς βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο 401, δυστυχώς όμως έχουμε πάει τόσες φορές τον τελευταίο καιρό, που έχει χαθεί το μέτρημα».