Υποψήφια και πάλι στις Ευρωεκλογές η Εύα Καϊλή

Η Εύα Καϊλή θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές και όχι στις Αυτοδιοικητικές. Η οριστική απόφαση πάρθηκε μετά την συνάντηση που είχε με την Φώφη Γεννηματά στην οποία λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Είχε προηγηθεί ένα μίνι σήριαλ αλλά τελικώς η Εύα Καϊλή δεν πρόκειται να είναι υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ για τον δήμο Θεσσαλονίκης και θα διεκδικήσει ακόμη μία θητεία στην Ευρωβουλή.

«Η κ. Καϊλή ενημέρωσε ότι η οριστική της απόφαση θα ανακοινωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα και δεν έχει κανένα λόγο να αλλάξει κόμμα» είχε απαντήσει  το ΚΙΝΑΛ στις πληροφορίες ότι η κυρία Καϊλή δεν θέλει να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 ως υποψήφια για τον δήμο Θεσσαλονίκης και ότι… φλερτάρει με τη Νέα Δημοκρατία.

Το Κίνημα Αλλαγής είχε προτείνει στην κυρία Καϊλή να διεκδικήσει τον δήμο από την στιγμή που αποφάσισε να αποχωρήσει από την πολιτική ο Γιάννης Μπουτάρης αλλά ακόμη δεν έχει πάρει απάντηση. Πρόβλημα αποτελούσε σύμφωνα με πληροφορίες ότι αν θα κατέβαινε θα ήθελε την στήριξη του Γιάννη Μπουτάρη η οποία όμως δεν θα δοθεί από την στιγμή που ο απερχόμενος δήμαρχος είναι κατά των επιλογών με κομματικά κριτήρια και αυτός ήταν και ο λόγος που έχει έρθει σε ρήξη με τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυρία Νοτοπούλου.