ΆΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ MEGA CHANNEL! «ΚΑΡΦΑΡΑ» ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ: ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ…

Ο Νίκος Χατζηνικολάου που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Πρετεντέρη, «κάρφωσε» τον συνάδελφό του με αφορμή ένα μήνυμα ακροατή στην εκπομπή.

5cbf0099825e632d4e1b4e12

Ήταν η στιγμή που ο Νίκος Χατζηνικολάου διάβαζε τα περιεχόμενα των πρωτοσέλιδων, οπότε σταμάτησε την ανάγνωση για να απαντήσει στον «φίλο, τον Σπύρο», λέγοντάς του: «Να συνεχίζεις να διαβάζεις τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο στα Νέα και στο Βήμα, γιατί έτσι θα… μαθαίνεις και τι λέει ο Σημίτης».

Χωρίς να αποκαλύψει αμέσως για ποιον μιλούσε, συνέχισε: «Άλλωστε αυτός ο δημοσιογράφος ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη». Και τότε αναφέρθηκε στο όνομά του: «Αυτός που μου γράφεις εδώ το όνομά του, ο Πρετεντέρης ντε, που ήταν μια ζωή στον πρωινό καφέ του Σημίτη ως μη όφειλε… Γιατί οι δημοσιογράφοι δεν συμμετέχουν σε πρωινούς καφέδες αρχηγών και πρωθυπουργών».

Ο κ. Χατζηνικολάου έκλεισε την αναφορά του στον Γιάννη Πρετεντέρη συμπληρώνοντας: «Βέβαια, εσχάτως παίζει τον δεξιό».

makeleio