Έρευνα: Tι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες μετά το σ@ξ;

Την απάντηση θα σου τη δώσει μία νέα έρευνα!

Το σεξ είναι πάρα πολύ συνηθισμένο ειδικά στις σχέσεις! Αλλά πολλές φορές μετά το τέλος του μπορεί να κάνεις κάτι που ξενερώνει τον σύντροφό σου ή να κάνει αυτός κάτι που σε ξενερώνει!

Ας είμαστε ειλικρινείς, όταν το σεξ τελειώνει πολλές φορές νιώθεις λίγο αμήχανα και δε ξέρεις τι να κάνεις! Δεν είναι σωστό να σηκωθείς κατευθείαν και να πας για μπάνιο, αλλά τι πρέπει να κάνεις;

Την απάντηση θα σου τη δώσει μία νέα έρευνα! Η έρευνα αυτή έγινε το 2015 προς διάφορες γυναίκες και τους έθεσε αρκετά ερωτήματα γύρω από το σεξ. Ένα από αυτά ήταν «τι είναι αυτό που θέλετε να σας συμβαίνει μετά το σεξ;».

Έρευνα: Tι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες μετά το σ@ξ!

Έχει απορία για τις απαντήσεις; Για πάμε να τις δούμε!

Το 34% συμφώνησε στο ότι το να τρως μαζί με τον άλλο, ιδανικά μια πίτσα, είναι το καλύτερο σενάριο.
Το 26% αποζητά αγκαλίτσες και χαλαρή συζήτηση στο κρεβάτι.
Το 18% θέλει να το πάρει ο ύπνος δίπλα στον παρτενέρ.
Το 20% ποσοστό είπε ότι αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε σ’ αυτό που κάναμε πριν το σεξ.
Ευτυχώς ένα πολύ μικρό ποσοστό της τάξης του 2% απάντησε ότι θέλει ο σύντροφος να της αδειάσει τη γωνιά!

Ερωτικές φαντασιώσεις! – Αυτές είναι οι τρεις πιο κορυφαίες!

Το θέμα σεξ στην Ελλάδα ακόμα και σήμερα αποτελεί ένα θέμα ταμπού! Για αυτόν τον λόγο πολλοί μπορεί να έχουν ερωτικές φαντασιώσεις αλλά να ντρέπονται να τις αποκαλύψουν ακόμα και στον σύντροφό τους! Εμείς λοιπόν σας βρήκαμε ποιες είναι οι τρεις πιο κορυφαίες ερωτικές φαντασιώσεις που μπορεί να έχουν όσοι ονειρεύονται λίγο παραπάνω…!

Με τον όρο «παραφιλία» η επιστημονική κοινότητα αναφέρεται σε ασυνήθιστα ή μη κανονικά σεξουαλικά ενδιαφέροντα που προκαλούν διέγερση και φαντασιώσεις, ορισμένες εκ των οποίων είναι εξαιρετικά νοσηρές και τιμωρούνται και από τον Νόμο. Ωστόσο, υπάρχουν μικρότερης βαρύτητας παραφιλίες, οι οποίες δεν είναι τόσο ασυνήθιστες τελικά και αφορούν πολύ περισσότερους ανθρώπους από όσους θα επιθυμούσε η μικροαστική ηθική.

Ιδού λοιπόν τρεις ερωτικές φαντασιώσεις (από τα βασικά ευρήματα του βιβλίου) που συνήθως θεωρούνται παραφιλικές από τους ψυχολόγους (κάτι δηλαδή σαν διαστροφές), αλλά είναι στην πραγματικότητα πολύ συνηθισμένες από την άποψη του αριθμού των ανθρώπων που έχουν φαντασιωθεί κάτι σχετικό.

Φαντασιώσεις

Πρώτον, καθόλου σπάνιο δεν φαίνεται να είναι το BDSM (που σημαίνει κυριαρχία, υποταγή, σαδισμό, μαζοχισμό). Ορισμένες πτυχές του φαίνεται να είναι λίγο πιο δημοφιλείς από άλλες, εντούτοις υπολογίσιμο ποσοστό ανθρώπων φαίνεται να έχουν τέτοιες φαντασιώσεις. Ένα χαρακτηριστικό τέτοιο δείγμα σεξουαλικής συμπεριφοράς είναι το δέσιμο κατά τη διάρκεια της πράξης, με σκοινιά, χειροπέδες κ.λπ. Ίσως αυτά εξηγούν γιατί το Fifty Shades of Grey έγινε ένα εξαιρετικά δημοφιλές φαινόμενο.

Στο ίδιο πλαίσιο, η επιθυμία για ανάμειξη της ευχαρίστησης και του πόνου φαίνεται να θέλγει άνδρες και γυναίκες, που αποζητούν μπατσάκια στα οπίσθια, ενώ μικρότερο ποσοστό φαίνεται να επιζητάει και χαστούκια στο πρόσωπο. Ένας έμπειρος εραστής θα πρόσθετε σε αυτά ότι το νόημα δεν είναι να στείλεις τη σύντροφό σου στο νοσοκομείο, αλλά ούτε και να νιώθει τα ραπίσματα ως χάδια.

Το να κάνεις σεξ σε δημόσιο χώρο είναι μια άλλη φαντασίωση που οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες φαίνεται να έχουν. Η προτίμηση αυτή απέχει αρκετά από τον επιδειξιομανία, καθώς ο σκοπός του επιδειξία είναι να παρενοχλήσει τους άλλους, ενώ το σεξ στο δημόσιο χώρο έχει την έννοια του να κάνεις κάτι απαγορευμένο και να ζεις επικίνδυνα. Χώρια που πολλά νέα ζευγάρια το κάνουν επειδή δεν έχουν δική τους στέγη, αλλά και παράνομα ζευγάρια που το κάνουν για τους προφανείς λόγους.

Μια άλλη παραφιλία που φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλής, κυρίως μεταξύ των ανδρών, είναι το λεγόμενο μπανιστήρι, η πράξη δηλαδή της παρακολούθησης ενός άγνωστου ατόμου σε στιγμές όπου αυτό είναι ανάλαφρα ντυμένο, περνάει κάτω από σκάλες ή κάνει ηλιοθεραπεία στην παραλία. Συνήθως μάλιστα ακολουθεί αργότερα χρήση του οπτικού υλικού, με δημιουργικό, προσωποποιημένο τρόπο.

Αν όλες οι παραπάνω συμπεριφορές αθροιστούν, τότε ένας ειδικός της ψυχικής υγείας θα μπορούσε να διαγνώσει ένα είδος ασυνήθιστης συμπεριφοράς στο άτομο έως και τη συσσώρευση διαστροφών. Ωστόσο και εδώ υπάρχουν πολλές παράμετροι για να ισχύσει κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα, κάποιος που φαντασιώνεται κάτι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλει και να το κάνει -με άλλα λόγια, δεν είναι όλες οι σεξουαλικές φαντασιώσεις και σεξουαλικές επιθυμίες…