Έστειλε γράμμα στον πατέρα του “στον ουρανό” και του ήρθε η πιο αναπάντεχη έκπληξη!

Μια κάρτα γενεθλίων που έστειλε ένα αγόρι στον πατέρα του «στον ουρανό» προκάλεσε τεράστια συγκίνηση. Το επίσης όμορφο της όλης υπόθεσης πέραν από την προσπάθεια του μικρού αγγελουδιού να γράφει κάθε χρόνο στον μπαμπά του, είναι ότι η ταχυδρομική υπηρεσία της Βρετανίας «Royal Mail» απάντησε  πως το γράμμα του είχε παραδοθεί με ασφάλεια!

Ο Jase Hyndman, επτά ετών, από το West Lothian, έλαβε την επιστολή με το μήνυμα που έλεγε πως η κάρτα του είχε φτάσει στον πατέρα του. Ο ίδιος και η 10χρονη αδελφή του Neive θυμούνται κάθε χρόνο τα γενέθλια του πατέρα τους, μετά τον θάνατό του τον Μάιο του 2014.

Η μητέρα του, Teri Copland, σημείωσε: «Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω πώς αισθάνθηκε γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του πήρε την κάρτα του». Πρόσθεσε πως η κίνηση της υπηρεσίας ταχυδρομείων αποκατέστησε την πίστη της στην ανθρωπότητα.

Απαντώντας στο αίτημα του Jase που ζητούσε η κάρτα του να σταλεί στον ουρανό, ο Sean Milligan, υπάλληλος της Royal Mail, έγραψε: «Ήθελα απλώς να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να επικοινωνήσω μαζί σας για το πώς πετύχαμε την παράδοση της επιστολής σας στον πατέρα σας στον ουρανό».

«Ήταν μια δύσκολη πρόκληση, το να αποφύγουμε τα αστέρια και άλλα γαλαξιακά αντικείμενα στη διαδρομή προς τον ουρανό…», πρόσθετε η απάντηση. «Θα συνεχίσω να κάνω ό, τι μπορώ για να εξασφαλίσω την ασφαλή παράδοση στον ουρανό», κατέληγε το γράμμα που εστάλη στον επτάχρονο.

Η μητέρα είπε πως ο μικρός είναι συγκλονισμένος. «Θέλω οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι μια μικρή χειρονομία καλοσύνης μπορεί να έχει τόσο μεγάλη επιρροή στη ζωή κάποιου», είπε στο BBC.