Έχεις ανασφάλειες στο σεξ; Όχι πια!

Είσαι γυναίκα! Άρα έχεις ανασφάλειες. Λογικό! Πολλοί οι ρόλοι μας. Καλή νοικοκυρά και σύζυγος, ερωμένη, επαγγελματίας.

Πολλές από εμάς όμως και ανεξαρτήτου ηλικίας αφήνουμε τις ανασφάλειες μας να μας πνίγουν και να καθορίζουν τόσο την προσωπικότητα και την καθημερινότητα μας, όσο και τη σεξουαλική μας ζωή. Υπάρχουν τρόποι να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Να εκτιμήσεις τον εαυτό σου και να απολαύσεις τις ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

Κορίτσι μου χαλάρωσε! Αν είναι μαζί σου στο κρεβάτι δεν τον νοιάζει η λίγη κυτταρίτιδα, τα χαριτωμένα ψωμάκια σου, οι ραγάδες σου. Σε θέλει πραγματικά και ήρθε η ώρα να του δείξεις ότι τον θες και εσύ κάνοντας τα παρακάτω:

Φόρα ρούχα/εσώρουχα που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα

Το σώμα σου το ξέρεις. Ξέρεις τι σου πάει και τι όχι. Το θέμα είναι να μην προσπαθείς να υιοθετήσεις ένα στυλ επειδή πρέπει, επειδή το κάνουν και οι φίλες σου ή οι πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών. Γα παράδειγμα αν έχεις κάποια παραπάνω κιλά θα νιώθεις πολύ άνετα μέσα σε ένα σετ εσωρούχων με δαντέλα και ψηλόμεσο σλιπ απ ότι σε ένα στενό και άβολο στρινγκ. Έτσι θα επικεντρωθείς στο πώς θα περάσεις καλά και όχι στο πως φαίνεται το σώμα σου.

Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη

Είναι καλό να γνωρίσεις το σώμα σου. Μόνο έτσι θα το αγαπήσεις. Ένας πολύ καλός τρόπος είναι να περνάς χρόνο γυμνή κοιτάζοντάς σε. Έτσι θα εξοικειωθείς με την εικόνα σου, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να παρατηρήσεις τις ατέλειες σου και να τις αλλάξεις.

Δείξε αποφασιστικότητα

Είσαι εκεί γιατί θέλεις να είσαι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις καλά. Δείξε στον σύντροφό σου τι σου αρέσει και τι όχι, καθοδήγησε τον. Πες του τι ακριβώς θέλεις να κάνει για σένα. Μην ντρέπεσαι, μην τα περιμένεις όλα από τον άλλον. Είναι κρίμα να περνάς ατέλειωτες ώρες βαρετού σεξ επειδή έχεις ανασφάλεια. Είναι ο άνθρωπός και σίγουρα θα χαρεί να σε δει δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό σου.

Κορίτσι μου, χαλάρωσε και ζήσε το!