Αλαλούμ με τον αριθμό των νεκρών και των αγνοούμενων

Συνεχίζει να… αλλάζει ο αριθμός των νεκρών και των αγνοούμενων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.

Η λίστα με τις σορούς που έχουν ταυτοποιηθεί, περιελάμβανε χθες το βράδυ σύμφωνα με την Πυροσβεστική 70 θύματα. Η νέα, επικαιροποημένη λίστα με θύματα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, αριθμεί 14 σορούς.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Ο κατάλογος με τους εγκαυματίες στα νοσοκομεία περιλαμβάνει πλέον 43 ενήλικες και ένα παιδί. Την περασμένη Τρίτη υπήρχαν σε αυτόν 156 ενήλικες και 16 παιδιά.

Μάχη για τη ζωή τους εξακολουθούν να δίνουν στις Εντατικές τεσσάρων νοσοκομείων 11 εγκαυματίες. Χθες το απόγευμα μια γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στην Εντατική του Γεννηματάς, καθώς η κατάστασή της παρουσίασε επιδείνωση. Εκτός αυτής, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ 6 εγκαυματίες στον Ευαγγελισμό, 2 στο ΚΑΤ και 2 στο Θριάσιο.

Άλλοι 32 άνθρωποι που φέρουν σοβαρές βλάβες και τραύματα στους πνεύμονες και στο δέρμα λόγω της πυρκαγιάς της περασμένης Δευτέρας νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο, Ευαγγελισμός, Αττικόν, Θριάσιο, Γεννηματάς, ΚΑΤ με τρία τελευταία νοσοκομεία να βρίσκονται στην αιχμή και λόγω των Μονάδων Εγκαυμάτων που διαθέτουν.