Απειλεί ξανά ο Καμμένος κατά του Φιλελεύθερου αν δεν δημοσιεύσει τα στοιχεία που έδωσε σήμερα

 Συνέντευξη Τύπου με νέες απειλές κατά δημοσιογράφων από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο. Ο κ. Καμμένος έδωσε αναλυτικά στοιχεία για την εμπλοκή των ενόπλων δυνάμεων στη διαχείριση του προσφυγικού. Όλα αυτά, μετά τις συλλήψεις δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για πόλεμο λάσπης, και υποστήριξε ότι είναι απολύτως ψευδές ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, δια των Γενικών Επιτελείων, διαχειρίστηκαν κονδύλια 1,6 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως αναφερόταν στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας. Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας, τα κοινοτικά χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν, ως αναπλήρωση των κονδυλίων που εκταμιεύτηκαν από τον προϋπολογισμό του υπουργείου. Μάλιστα, τόνισε ότι η απορρόφηση τους έγινε μετά από αυστηρούς δημοσιονομικούς και κοινοτικούς ελέγχους, και σημείωσε χαρακτηριστικά: “Εγώ δεν έχω υπογράψει ούτε χαρτί”. Υποστήριξε μάλιστα ότι ουδέποτε ζητήθηκε η άποψη του υπουργείου ή των επιτελείων.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι δεν έγιναν απευθείας αναθέσεις και υποστήριξε ότι στόχος του δημοσιεύματος ήταν η δολοφονία χαρακτήρων. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι εάν τα στοιχεία που δόθηκαν ως απάντηση στο δημοσίευμα του Φιλελεύθερου, δεν δημοσιευτούν από την εφημερίδα, τότε θα μαζί με όλους τους θιγόμενους θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις στα αστικά δικαστήρια.