Απόστολος Γκλέτσος: Ποιον έδειρε ο Δήμαρχος Στυλίδας. «Μπουνιά, τσαμπουκάς και…»

Ποιον έδειρε ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος;

Μετά την καταγγελία των αγροτικών συλλόγων Στυλίδας-Εχιναίων και Πελασγίας για βίαιο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Γκλέτσο και η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Στυλίδα εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που υπογράφουν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, σημειώνεται ότι ο Απόστολος Γκλέτσος γρονθοκόπησε τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας.

«Μαινόμενος κατέβηκε από την έδρα του ο Απόστολος Γκλέτσος, με το στήθος του τον έσπρωχνε να βγει έξω για να συνεχίσουν εκεί , όπου μετά από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι τον γρονθοκόπησε» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

«Κατά τη συζήτηση του ψηφίσματος των Αγροτικών Συλλόγων Ανατολικής Φθιώτιδας σε προ ημερησίας διατάξεως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ αυταρχισμού, απολυταρχισμού και επίδειξης πυγμαχικών ικανοτήτων εναντίον συμπολίτη μας που με την ιδιότητα του ως προέδρου Αγροτικού Συλλόγου επιχειρούσε να στηρίξει το ψήφισμα που είχε υποβάλει για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κατά την συζήτηση ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος – προφανώς μην αντέχοντας την περιγραφή της κατάστασης των αγροτικών υποδομών στο Δήμο – κατά τον προσφιλή του τρόπο – ανέλαβε ο ίδιος καθήκοντα Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, αφαίρεσε τον λόγο από τον συμπολίτη μας ( Κ. Ζαρκαδούλα ) αποκάλεσε τους κατοίκους της Σπαρτιάς κλέφτες και τον έδιωχνε από την αίθουσα συνεδριάσεων.

Μαινόμενος κατέβηκε από την έδρα του, με το στήθος του τον έσπρωχνε να βγει έξω για να συνεχίσουν εκεί , όπου μετά από λίγο πληροφορηθήκαμε ότι τον γρονθοκόπησε.

Επιστρέφοντας στην αίθουσα απειλούσε τους Δημ. Συμβούλους της πλειοψηφίας να μην ψηφίσουν το ψήφισμα γιατί αν το ψήφιζε έστω και ένας θα παραιτούνταν από Δήμαρχος εκείνη τη στιγμή.

Πράγματι κανένας Σύμβουλος της πλειοψηφίας δεν το ψήφισε.

Καταγγέλλουμε για μια ακόμα φορά την αντίληψη του Δημάρχου Απόστολου Γκλέτσου, ότι στις συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου έχουν θέση μόνο όσοι συμφωνούν μαζί του, ότι ο ίδιος «ζηλωτής του Ερντογάν» μπορεί να αλλάξει κατά το δοκούν τον μανδύα του Δημάρχου ή του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου και να «χειροτονεί» όποιον τολμήσει να του «πάει κόντρα»

Αυτές οι πρακτικές είναι ξένες με τον πολιτισμό της Στυλίδας δεν συνάδουν με το κύρος και το ήθος που πρέπει να διέπουν το Δήμαρχο και το Δημοτικό μας Συμβούλιο και δεν μπορεί να συνεχίζονται ανενόχλητα.

Πέρα από την νομική εξέλιξη της υπόθεσης, καλούμε τον λαό της Στυλίδας να καταδικάσει όχι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά συνολικότερα τις αυταρχικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές του Απόστολου Γκλέτσου.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΠΛΙΟΣ

ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

fimes