Από το αεροδρόμιο φόρεσε τα πράσινα ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έφτασε στην Ελλάδα και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να ξαναφορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι μετά από δύο χρόνια.

Αρχικά στις δηλώσεις του ανέφερε: «Ήταν δύο χρόνια που πήρα εμπειρίες από το ΝΒΑ, πήρα κάποια μαθήματα, που μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για μένα. Μέσα από αυτό έμαθα. Έχω συναίσθημα χαράς, αυτό είναι σαφές. Μίλησα αμέσως με τους ατζέντηδές μου και εξήγησα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Η τελευταία εβδομάδα ήταν λίγο κρίσιμη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα στο Las Vegas. Τότε άρχισα να σκέφτομαι κάποιες άλλες επιλογές, εγώ ήθελα να γυρίσω εδώ. Είναι τεράστιο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσους πολλούς Έλληνες, όλοι θα βοηθήσουμε να πάμε ψηλά».

Αναφορικά με την ενθουσιώδη υποδοχή που είχε η είδηση της επιστροφής του από τους φίλους του Παναθηναϊκού, είπε: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει πόσο τον αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, μου έστελναν ένα μήνυμα και με βοηθούσαν. Μπορεί να μην πρόλαβα να απαντήσω σε όλους, αλλά όλοι ξέρουν πόσο τους αγαπάω».

Για το γεγονός πως υπήρχαν αρκετές καθυστερήσεις στην πτήση του, για να επιστρέψει εν τέλει στην Ελλάδα, απάντησε χαμογελώντας: «Είχα μια ταλαιπωρία σήμερα με το ταξίδι, αλλά όπως λένε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι έγινε και σήμερα».

Σε ό,τι αφορά στην περιπέτειά του στο ΝΒΑ, τόνισε: «Κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μπορεί να μην ήμουν έτοιμος όταν πήγα. Από εκεί και πέρα, όλα ήταν μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον μου. Όταν έφυγα ήμουν 18 χρονών, μεγάλωσα σωματικά, άλλαξα τις συνήθειές μου. Όλα αυτά ήταν μια προσαρμογή για τα επόμενα χρόνια».