Αυτή είναι η μεγαλύτερη ποικιλία κρεατικών στην Αττική

Με αφορμή την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, οπότε και τα κρεατικά έχουν την τιμητική τους, η εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου” έψαξε και βρήκε μία ταβέρνα στα Καλύβια που προσφέρει μία τεράστια ποικιλία κρεάτων, την μεγαλύτερη που υπάρχει στην Αττική.

Τι περιλαμβάνει;

4 κιλά ψαρονέφρι
5 κιλά μπιφτέκια
8 κιλά λουκάνικα
4 κιλά πανσέτα
2 κιλά κοτόπουλο φιλέτο
1 σούβλα κοκορέτσι
3 κιλά αρνίσια παϊδάκια
5 κιλά αρνί σούβλας

Την ποικιλία αυτή μπορούν να την γευτούν 40 άτομα και απαιτεί 4 ώρες προετοιμασία.