Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για απειλές Τουρκίας: «Αν το τολμήσουν, θα τους σπάσουμε τα χέρια»

Οι απειλές που εκτοξεύτηκαν προς την Αθήνα από επίσημα χείλη της τουρκικής κυβέρνησης, με αφορμή την απελευθέρωση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, απαντήθηκαν με… απειλές από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα τους βρούμε, θα τους πακετάρουμε και θα τους γυρίσουμε στην Τουρκία», είπε τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά. Ο τελευταίος, μιλώντας στην ΕΡΤ χαρακτήρισε ανάξιο, άτοπο και απαράδεκτο το περιεχόμενο των δηλώσεων του κ. Μποζντάγ.

Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης, ο οποίος προειδοποίησε τους Τούρκους ότι τυχόν κίνηση που θα πλήξει τους κανόνες που διέπουν ένα κράτος δικαίου, θα απαντηθούν με… ξύλο.

«Οι Τούρκοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο. Ούτε δίκαιο είναι, ούτε και σωστό αλλά ούτε και μπορούν. Να είστε βέβαιοι ότι, αυτό μας λένε από όλες τις πλευρές, αν το τολμήσουν, θα τους σπάσουμε τα χέρια», τόνισε ο κ. Σιμορέλης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ.

newpost