Γνωστή τραγουδίστρια σε ξέφρενο πάρτι με 4 άντρες: Τι τους τάισε και κατέληξε για ράμματα

Στο νοσοκομείο κατέληξε γνωστή τραγουδίστρια μετά από ένα ξέφρενο πάρτι που έκανε στο σπίτι της με τέσσερις άντρες, μία φίλη της και μεγάλες ποσότητες γνωστού διεγερτικού superfood.

Το εναλλακτικό πάρτι που είχε κανονίσει στο σπίτι της από ότι φαίνεται δεν της βγήκε σε καλό. Νωρίς το επόμενο πρωί με έντονους πόνους μετέβη στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε ράμματα όπισθεν.

Οι τέσσερις άντρες οι οποίοι ήταν και επαγγελματίες στρίπερ, σύμφωνα με τη φίλη της ήταν αρκετά γεροδεμένοι Και μάλιστα η τραγουδίστρια για να μεγιστοποιήσει την απόδοση τους και να έχουν μία έντονη και ξέφρενη βραδιά όλοι τους, τους έβαλε να πάρουν από μία κουταλιά πασίγνωστου σeξουαλικού superfood που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και ενάμιση χρόνο για να μπορούν να έχουν έντονη δράση χωρίς κόπωση και παύση.

Μάλιστα έφαγαν και οι δύο φίλες από ένα κουταλάκι για να εξασφαλίσουν και τη δική τους ευχαρίστηση και διέγερση, γεγονός που τις έκανε ακόμα πιο παθιασμένες κατά την επαφή.

Σύμφωνα με την αλώβητη φίλη, η εμπειρία αυτή ήταν απίστευτη, όπως και η αίσθηση που είχαν, και μάλιστα η διάρκεια των επαφών ξεπέρασε τις 7 ώρες.

Προφανώς και η τραγουδίστρια ήθελε να περάσει καλά, αλλά το παράκανε λίγο, και αφού πλέον η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος, έχει αποφασίσει την επόμενη φορά να είναι λιγότερη αχόρταγη και να της μείνει μόνο η απόλαυση.

fimes