Δείτε την Αναστασία Γιούσεφ και ξεχάστε όποια άλλη χορεύτρια ξέρατε! (ΦΩΤΟ)

Θεωρείται μία από τις καυτές χορεύτριες των clubs της Αθήνας. Με καταγωγή από Ελλάδα και Αλεξάνδρεια Αιγύπτου, σαγηνεύει και ξεσηκώνει. Πάρτε μια γεύση!

Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι που όμοιο της δεν έχουμε συναντήσει μέχρι στιγμής αφού εκτός από σέξι και όμορφη, είναι ένα χαμογελαστό παιδί με αγνή καρδιά και ένα βλέμμα γεμάτη καλοσύνη που μόλις ακούσει μουσική και ειδικά οριεντάλ μεταμορφώνεται σε μια σαγηνευτική χορεύτρια που ξέρει πώς να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να εντυπωσιάσει με τις χορευτικές της κινήσεις.

Η Αναστασία είναι αρκετά χρόνια στον χώρο και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κοινό που την ακολουθεί πιστά σε κάθε εμφάνιση της ενώ την έχουμε δει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος της έλεγε χαρακτηριστικά στην πίστα : «Αναστασία, παιδί μου! Ελάφι μου, Βασανίσου».

Και ο χαρακτηρισμός ελάφι δεν ήταν καθόλου τυχαίος αφού τα πανέμορφα, εξωτικά της μάτια σε συνδυασμό με το θανατηφόρο κορμί της  κάνουν το ανδρικό κοινό να παραμιλάει και ο γυναικείος πληθυσμός εύχεται να είχε τις αναλογίες της και το ιδιαίτερο κούνημα της που μας ξυπνάει το αίσθημα από την ταινία «Χίλες και μια νύχτες».

Να τονίσουμε πως η Αναστασία είναι στον χώρο επειδή ο χορός είναι ο αγαπημένος της τρόπος έκφρασης και το λίκνισμα της είναι μαγευτικό σε σημείο που σε ζαλίζει και για αυτό σημειώνει τεράστια επιτυχία σε ότι κάνει και είναι περιζήτητη ενώ πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που ζητούν συνεργασία με το «φαινόμενο» Αναστασία Γιουσέφ και έτσι εμείς ανυπομονούμε να την θαυμάσουμε ακόμα περισσότερο.