Δεν παρατά το project του «Athens Alive ΟΑΚΑ»

Μπορεί οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό να δείχνουν ότι θα οδηγηθούμε στην εποχή του Ταϋλανδού, Παϊρότζ Πιεγκμπονσαντ, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τηρεί στάση αναμονής, περιμένοντας τις εξελίξεις.

Ο ίδιος προσέφυγε τρεις φορές στον Γιάννη Αλαφούζο, με καλές προτάσεις, προκειμένου να αγοράσει τις μετοχές της ΠΑΕ, όμως ο Αλαφούζος του έκλεισε την πόρτα. Θα επανέλθει, εάν δει ότι υπάρχει το περιθώριο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει παρατήσει το project του “Athens Alive OAKA”. Αντιθέτως, μάλιστα, οι επαφές του με τις διεθνείς εταιρίες που θα συνδράμουν στην εκτέλεση του έργου είναι συνεχείς, όπως και με την κυβέρνηση, προκειμένου να εγκριθεί η παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και να προχωρήσει το σχέδιο.

Βέβαια όσο χρονίζει η κατάσταση τόσο δυσκολεύει και περισσότερο. Η κυβέρνηση δείχνει να έχει την θέληση να παγώσει, σε αυτό το χρονικό σημείο, το εγχείρημα, αφού «τρέχουν» άλλες προτεραιότητες. Ωστόσο, από την θέση του προέδρου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει έναν επιπλέον λόγο για να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της στέγασης των τμημάτων της ομάδας.