[Διαρκής Ενημέρωση] Στοιχηματικός Κουμπαράς για το Μουντιάλ 2018

ΗΜΕΡΑ 7

ΗΜΕΡΑ 8

Ξεκινάμε με τον κουμπαρά μας στις 5.370 μονάδες

Δύο γενικά λόγια: Βλέπουμε τη διοργανώτρια Ρωσία να παίζει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά και λόγω έδρας πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει μέχρι και τα ημιτελικά. Ψάξτε τα ειδικά στοιχήματα και ρίξτε μερικά ψιλά.

Από τις ευρωπαϊκές ομάδες, νιώθουμε πως το Βέλγιο έχει μεγαλύτερη συνοχή σε σχέση με το προηγούμενο Euro στο οποίο απογοήτευσε, ενώ Κουρτουά, Καράσκο, Μέρτενς, ΝτεΜπρούιν, Αζάρ και Λουκάκου συνθέτουν μία εξάδα τρόμου. Θα πάει για την υπέρβαση.

Το Μεξικό κόντρα στη Γερμανία έδειξε πως παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο των αντεπιθέσεων. Προτιμήστε το! Μπορείτε να ποντάρετε κάποια χρήματα σε τρελά ζευγάρια τελικών, όπως Ρωσία-Μεξικό, Ρωσία-Βέλγιο ή ακόμη και Βέλγιο-Μεξικό.

 

Ας πάμε στα… φυσιολογικά μας πονταρίσματα: Για σήμερα ξεκινάμε με το ματς Δανία-Αυστραλία και ήρθε η ώρα για τον Κρίστιαν Έρικσεν να σκοράρει. Η απόδοση στο 3,75. Θα ποντάρουμε 120 στοιχηματικές μονάδες. Επίσης πιστεύουμε πως το πρώτο γκολ θα μπει μετά το 28′. Με απόδοση 2,00 θα ποντάρουμε 200 μονάδες!