Δολοφονία στο Χαϊδάρι: Εξαφανισμένα τα κινητά του “τραπεζίτη” της νύχτας

Ένα κρυφό μυστικό και συνάμα ένα δυνατό μυστήριο έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Αττικής και αφορά στην δολοφονία του λεγόμενου «τραπεζίτη» της νύχτας, Δ. Μ.

Το μυστικό που έχει το αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας Αττικής και βέβαια αποτελεί και μυστήριο για δυνατούς λύτες, δεν είναι άλλο από τα «εξαφανισμένα» κινητά τηλέφωνα του θύματος, εν προκειμένω του Δ. Μ., που δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι από επαγγελματίες πιστολέρο, στα τέλη του Οκτωβρίου.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι πρώτοι Αστυνομικοί και ερεύνησαν το αυτοκίνητο του θύματος, δεν βρήκαν στο εσωτερικό του, ή επάνω στο πτώμα του άτυχου άνδρα, κάποια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Μάλιστα όταν έφτασαν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το πρώτο πράγμα που ρώτησαν ήταν εάν έχει βρεθεί κινητό τηλέφωνο, για να λάβουν αρνητική απάντηση από τους συναδέλφους τους.

Στην συνέχεια και όταν πια η έρευνα βρισκόταν στην διαδικασία των καταθέσεων από τα συγγενικά πρόσωπα του λεγόμενου «τραπεζίτη» της νύχτας, ρωτήθηκαν σχετικά εάν το θύμα είχε στην κατοχή του κάποιο αριθμό από συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας λαμβάνοντας θετική απάντηση επ’ αυτού και μάλιστα διαπιστώθηκε πως ο Δ. Μ. είχε δυο κινητά, νόμιμα και με συμβόλαια στο όνομα του, από αντίστοιχες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Βέβαια άμεσα οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα και ζήτησαν άρση του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών. Ωστόσο, εντελώς διαφορετική κατεύθυνση είναι δυνατόν να είχαν λάβει οι έρευνες στην περίπτωση που βρίσκονταν οι δυο συσκευές και άλλη κατεύθυνση τώρα που οι έμπειροι Αστυνομικοί θα έχουν στα χέρια τους απλά τις συμβατές κλήσεις του θύματος, σε άλλους χρήστες.

newsit