Εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της Ειρήνης, μακριά από την περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή

Με την συνεισφορά εργαζόμενων στο FBI εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της Ειρήνης Λαγούδη, σε χώρο μακριά από όπου βρέθηκε νεκρή, στη Λίμνη Τριχωνίδα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής, το κινητό της Ειρήνης εντοπίστηκε σε σπίτι εμπλεκόμενου με την υπόθεση, μακριά όμως από το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο.

Ο κ.Ταουξής εξήγησε ότι «ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δουλεύανε στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό.Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς».

​«Μάθαμε τη διεύθυνση, στείλαμε ντετέκτιβ και αυτά που μάθαμε και ακούσαμε για το ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μας άφησαν άφωνους», είπε ο κ. Ταουξής.

Το συγκεκριμένο σπίτι μάλιστα βρίσκεται μετά τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, γεγονός που περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση, καθώς την περίοδο της εξαφάνισης της Λαγούδη, πρόσωπο που συνδέεται με την υπόθεση είχε μετακινηθεί μεταξύ Ρίου – Αντιρρίου.