Ερωτικά μηνύματα: Όλα τα μυστικά για ένα επιτυχημένο φλερτ!

Το φλερτ μέσω ίντερνετ ή μέσω μηνυμάτων έχει μια άλλη διαδικασία από το φλερτ face to face. Μέσα από το ηλεκτρονικό φλερτ δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα του σώματος, τον γλυκό τόνο της φωνής σας για να δείξετε τα συναισθήματά σας.

Το ηλεκτρονικό φλερτ βασίζετε αποκλειστικά και μόνο στις λέξεις και στα πολυαγαπημένα εικονίδια και τις φατσούλες.

Εμείς έχουμε όλα τα μυστικά για ένα επιτυχημένο φλερτ μέσω μηνυμάτων. Θέλεις να μάθεις ποια είναι;

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν… Πως φλερτάρουμε μέσω μηνυμάτων;

Να υπάρχει ανταπόκριση

Βασική προϋπόθεση για ένα επιτυχημένο φλερτ. Προφανώς και πρέπει να συμμετέχουν και οι δυο πλευρές για να προχωρήσει το ερωτικό ειδύλλιο. Φρόντισε λοιπόν να απαντάς στα μηνύματα του άμεσα και όχι με πολύ μεγάλη καθυστέρηση.

Να είσαι άμεση

Μην τον κουράζεις με μεγάλες προτάσεις και κατεβατά. Προσπάθησε να περιορίσεις αυτό που θέλεις να γράψεις σε λίγες λέξεις.

Να έχεις χιούμορ

Μια γυναίκα με χιούμορ είναι σέξι. Καλό θα ήταν να προσπαθείς να τον κάνεις να γελάει με έξυπνα αστεία και πειράγματα.

Να είσαι ειλικρινής

Το ότι μιλάτε μέσω μηνυμάτων δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθείτε ποτέ από κοντά. Γι’ αυτό το λόγο να είσαι ειλικρινής μαζί του όσον αφορά τον εαυτό σου. Δεν θέλεις να απογοητευτεί όταν βρεθείτε από κοντά.

Το φλερτ μέσω μηνυμάτων είναι αρκετά διαδεδομένο σήμερα. Πολλοί νέοι επιλέγουν αυτόν τον τρόπο για να προσεγγίσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε και να «ρίξετε» το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ακολουθήστε τις συμβουλές μας και δε θα χάσετε!

efisecrets

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ