«Εφιάλτης» για οικογένεια στην Θήβα

Στα χέρια ληστών βρέθηκε τετραμελής οικογένεια, μια φιλοξενούμενη και το ανήλικο παιδί, τα ξημερώματα της Κυριακής στην Θήβα.

Χρησιμοποιώντας λοστούς, οι εισβολείς παραβίασαν την είσοδο και ακινητοποίησαν με την χρήση βίας το ζευγάρι, τα παιδιά τους ηλικίας 22 και 26 χρόνων, την αδελφή της γυναίκας και το 16χρονο παιδί της. Παρ’ όλο που οι κακοποιοί δεν κρατούσαν όπλα, ήταν αρκετά βίαιοι και τα θύματα δεν τόλμησαν να αντιδράσουν.

Αφού έψαξαν όλα τα δωμάτια, οι δράστες άρπαξαν περίπου 400 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα, το Ι.Χ. μάρκας Skoda βρέθηκε να φλέγεται στην διασταύρωση του Ελαιώνα Θηβών, όπου το πυρπόλησαν για να σβήσουν τα ίχνη τους και αποδείχθηκε ότι είχε κλαπεί νωρίτερα από το Κιάτο Κορινθίας, αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν το είχε αντιληφθεί.

Οι ληστές διέφυγαν πιθανότατα με άλλο όχημα κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θήβας που διενεργούν προανάκριση να εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για τσιγγάνους από τον καταυλισμό στο Πυρί, κάτοικοι του οποίου έχουν εμπλακεί επανειλημμένα σε ληστείες και κλοπές.