Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου έχει πάει τη φροντίδα του προσώπου της σε άλλο επίπεδο!

Μπορεί να «άργησε» να βάλει κάτι για πρώτη φορά στο πρόσωπο της, όμως πλέον έχει φτιάξει τη δικής της ιεροτελεστία.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσέχει την εμφάνισή της και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο δέρμα της. Το μοντέλο και κριτής του GNTM στην πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τα μυστικά ομορφιάς της, ενώ αποκάλυψε πως περνά την ώρα της στα ταξίδια!

Πόσο νωρίς ξεκίνησες να περιποιείσαι τον εαυτό σου;

«Όταν έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση. Ήμουν 21. Ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Έτσι μετά επισκέφτηκα ένα δερματολόγο και μου συνέστησε την πρώτη μου ενυδατική κρέμα. Έκτοτε, είμαι πολύ συνεπής και ακολουθώ μια ιεροτελεστία πρωί και βράδυ. Όχι μόνο λόγω της δουλειάς, αλλά γιατί φροντίζω τον εαυτό μου γενικά. Καθημερινά φοράω κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών και, φυσικά, αντηλιακό. Μόλις επιστρέψω στο σπίτι, καθαρίζω σχολαστικά την επιδερμίδα μου και απλώνω ένα σέρουμ. Μόνο αυτό, χωρίς κρέμα. Πιστεύω πώς μεγαλώνοντας χτίζουμε τη ρουτίνα περιποίησης. Σέρουμ χρησιμοποίησα πρώτη φορά φέτος, που έκλεισα τα 30. Μέχρι τότε, το βράδυ άφηνα την επιδερμίδα μου γυμνή».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα ομορφιάς που έχεις  πάρει μέχρι σήμερα;

«Ότι το δέρμα μας πρέπει να είναι πάντα ενυδατωμένο, ποτέ στεγνό και αφυδατωμένο. Το χειμώνα πρέπει να προσέχουμε περισσότερο και, βέβαια, να μην ξεχνάμε ποτέ το αντηλιακό μας. Επίσης, να πίνουμε πολύ νερό και να ακολουθούμε σωστή διατροφή. Αυτά μπορούν να αλλάξουν τελείως την επιδερμίδα μας, να την κάνουν πιο καθαρή και λαμπερή»

Πώς αντιμετωπίζεις τα συχνά ταξίδια;

«Στα μακρινά ταξίδια κάνω sheet masks. Σίγουρα φαίνομαι λίγο περίεργη, (γέλια) Μετά την απογείωση, πλένω καλά το πρόσωπο μου, βάζω τις κρέμες μου, τη μάσκα μου και κοιμάμαι ή βλέπω ταινίες» εξήγησε στο Instyle.