Η Ροδάνθη του «Survivοr» λιώνει για Τούρκο ηθοποιό

❱ Η «εφτάψυχη» παίκτρια του «Survivor» φέρεται ότι είναι τσιμπημένη με τον ηθοποιό Χιλμί Τζεμ

Η Ροδάνθη και ο Τούρκος! Μπορεί η γλυκιά φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας να μην έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την αγωνιστική δράση της στους στίβους μάχης, έχει κάνει όμως… ντόρο στα ξένα «Survivors» με την παρουσία της.

Μετά το φλερτ που δέχτηκε on air από τον Ρουμάνο παίκτη Καταλίν στον αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας, ήρθε η δική της σειρά για να φλερτάρει!

Οπως αποκάλυψε στο συμβούλιο του τουρκικού «Survivor» ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του προγράμματος Ατζούν Ιλιτζαλί, η νεαρή Ελληνίδα ερωτεύτηκε τον Τούρκο ηθοποιό και παίκτη του reality επιβίωσης Χιλμί Τζεμ. «Αρέσεις σε κάποια από την ελληνική ομάδα» είπε αρχικά ο παραγωγός, προκαλώντας αμηχανία στον παίκτη, ενώ οι υπόλοιποι ξέσπασαν σε γέλια.

Στη συνέχεια, προχώρησε σε λεπτομέρειες, καθώς ο παρουσιαστής αποκάλυψε το όνομα της παίκτριας, τονίζοντας μάλιστα στον γόη συμπατριώτη του ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να τη δει και από κοντά, καθώς σύντομα θα υπάρξει αγώνας μεταξύ των δύο χωρών. «Στον αγώνα Ελλάδα – Τουρκία μια Ελληνίδα σε ερωτεύτηκε. Με ρώτησε “πότε θα ξαναπαίξουμε αγώνα με την Τουρκία;”. Μπορεί να μην την έχεις προσέξει, αλλά μάλλον την έχεις δει. Θα παίξουμε σύντομα με την Ελλάδα. Θα τη δεις σε αυτόν τον αγώνα. Το όνομά της είναι Ροδάνθη» είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ελπίζουμε, λοιπόν, η γλυκιά Ροδάνθη να μην είναι μεταξύ αυτών που θα προταθούν απόψε για αποχώρηση (να κερδίσει δηλαδή η ομάδα της τον αγώνα ασυλίας), ώστε να της δοθεί η ευκαιρία να ζήσει το… αίσθημά της με τον 26χρονο Τούρκο, ο οποίος κλέβει καρδιές στη γειτονική χώρα! Αλλωστε, η Ελληνίδα παίκτρια έχει αποδειχτεί «εφτάψυχη» σε ό,τι αφορά την παραμονή της στο παιχνίδι.

espressonews