Θυμάστε τον Σαρμπέλ; Δείτε τι κάνει σήμερα και πόσο έχει αλλάξει!

Δείτε τον!

Θυμάστε τον αγαπημένο τραγουδιστή Σαρμπέλ; Δείτε τι κάνει και πως είναι σήμερα…

Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε το όνομα Σαρμπέλ είναι η Eurovision και το «Γεια σου Μαρία»!

Το τραγούδι μπορεί να μην τα πήγε τόσο καλά στο διαγωνισμό αλλά όταν ακουγόταν στα ηχεία των νυχτερινών μαγαζιών, όλοι το τραγουδούσαν δυνατά και σειόταν ο τόπος!Ο Σαρμπέλ αρχικά γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε μουσικό θέατρο και χορό στο Λονδίνο. Στο ελληνικό τραγούδι εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2004 και τον Ιούλιο του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το πρώτο του cd single με γενικό τίτλο «Σε πήρα σοβαρά».

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Παράξενο Συναίσθημα» και το καλοκαίρι του 2006 κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Σαχάρα», στο οποίο συμπεριέλαβε τα κομμάτια «Τάξε μου» και «Να’ σουν θάλασσα».

Από το 2008 όμως, όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του, ο Σαρμπέλ μετακόμισε μόνιμα στο Λονδίνο. Ασχολείται με το θέατρο και οι αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του είναι αρκετές όμως εκείνος, στο μέτρο του δυνατού, δεν αφήνει το τραγούδι.

Ο Σαρμπέλ πηγαινοέρχεται συνέχεια Αθήνα Λονδίνο. Του λείπει η Ελλάδα αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά γιατί η δουλειά του πλέον είναι στη βρετανική πρωτεύουσα.

Οι λόγοι που έφυγε ήταν ότι έβλεπε ότι στενεύουν τα πράγματα και έρχεται η κρίση και γι’ αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέατρο και να μεταναστεύσει στο μέρος όπου γεννήθηκε. Θεωρεί μάλιστα ότι είναι πολύ σημαντικό οι νέοι να παλεύουν για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να σκέφτονται μια εναλλακτική.