Ιατροδικαστής Βουγιουκλάκης: “Ο Γιακουμάκης δολοφονήθηκε”

Σύμφωνα με δικαστική πηγή, ο ανακριτής Ιωαννίνων κάλεσε τον ιατροδικαστή Βουγιουκλάκη, κι αφού του μίλησε σε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα του διεμήνυσε ότι μπορεί να μπλέξει σοβαρά αν συνεχίσει να αποκρύπτει στοιχεία γύρω από την υπόθεση Γιακουμάκη και του ανακοίνωσε πως θα γίνει εκταφή και επανεξέταση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ιατροδικαστής παραδέχθηκε πως υπάρχει ενδείξεις δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής που διαβεβαίωνε τόσο στις εκθέσεις του όσο και στις συνεντεύξεις του ότι δεν πρόκειται για ανθρωποκτονία, πως δεν υπάρχουν σπασίματα στον ώμο του Βαγγέλη, κι αν τυχόν βρεθούν θα έχουν προκληθεί από τεράστια ζώα(!), αλλά και άκουσον – άκουσον ότι το πρόσωπο του 21χρονου αδικοχαμένου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων απογυμνώθηκε από ύδατα και τρωκτικά, ο ίδιος άνθρωπος τώρα, ο ίδιος δικαστικός λειτουργός και καθηγητής ιατρικής, τελικά, ομολογεί φόνο!

Οι εξελίξεις στα Γιάννενα είναι ραγδαίες και η δικαιοσύνη τώρα κάνει το χρέος, της καθώς δείχνει αποφασισμένη να σπάσει το απόστημα και την ομερτά γύρω από κυκλώματα…

ΠΗΓΗ: Piperata.gr