Λεβέντης: Αν στο Σκοπιανό πάμε σε λύση με τον όρο Μακεδονία, καλύτερα να κόψουμε το λαιμό μας

Μήνυμα ότι αν είναι η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό να τελειώσει με χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία «καλύτερα να κόψουμε το λαιμό μας» έστειλε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί την εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου» ανέφερε στο ραδιοφωνικό ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώωνς, προσθέτοντας ότι «αν είναι η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό να τελειώσει με χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία καλύτερα να κόψουμε τον λαιμό μας». Ο κ. Λεβέντης ισχυρίστηκε, επίσης, ότι έχει ενημέρωση πως «τελικά θα υπερψηφίσει και η ΝΔ» και αναρωτήθηκε: «Ποιος θα φέρει αντίρρηση στην αμερικανική πρεσβεία;».

Σε ερώτηση «πώς προκύπτει η εμπλοκή της πρεσβείας», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε: «Εγώ μίλησα τέσσερις-πέντε φορές με τον Αμερικανό πρέσβη και κατάλαβα ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Στους Αμερικανούς κανένα μεγάλο κόμμα δεν πάει κόντρα. Εμείς θα πάμε κόντρα γιατί είμαστε κόμμα πατριωτικό».

Τέλος, μιλώντας για τα εξοπλιστικά τόνισε: «Εγώ ζήτησα στις προμήθειες πάνω από 1 εκατ. ευρώ να υπάρχει παρουσία εισαγγελέα. Πάνε τώρα και δίνουν 1,5 δισ. και αναβαθμίζουν F-16. Εγώ έχω στοιχεία ότι τα F-16 είναι άχρηστα, είναι ντενεκέδες παλαιοί και δεν συμφέρει σε παλαιά αεροπλάνα να βάζεις εγκεφάλους. Καλύτερα να αγοράζαμε πέντε νέα αεροπλάνα».

newpost