Λεβέντης: Γραμμή προδοσίας η σύνθετη ονομασία για το Σκοπιανό

Το πιο αλυτρωτικό που παίρνουν είναι η Μακεδονία – Δεν θα γίνω τσόντα σε στυλ Κουβέλη, Καρατζαφέρη και Καμμένου

Ως γραμμή προδοσίας χαρακτήρισε ο Βασίλης Λεβέντης μια λύση για το Σκοπιανό που θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία.

«Βλέπω τον κίνδυνο ότι αν πάρουν το όνομα θα επιστρέψουν στον αλυτρωτισμό. Το πιο αλυτρωτικό που παίρνουν είναι η Μακεδονία» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Αν θέλει (σ.σ. ο Τσίπρας) να πάρει την ευθύνη απέναντι στην ιστορία ας το λύσει το Σκοπιανό. Εδώ πάνε να το λύσουν χωρίς συμβούλιο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να μην ασκήσει βέτο στο ΝΑΤΟ «και να τους επιτρέψει (σ.σ. στους Σκοπιανούς) να μπουν χωρίς να κάνουν αλλαγή στο Σύνταγμα με τη λογική ότι δεν προλαβαίνουν.

Διευκρίνισε, δε, ότι «άλλο η αντίρρηση του Καμμένου που είναι ένα ακροδεξιό κόμμα και κάνει πατριδοκαπηλίες και άλλο η Ένωση Κεντρώων που είναι΄δημοκρατικό κόμμα και βλέπει κινδύνους.

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι η Ένωση Κεντρώων δεν μπαίνει σε κυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Τσόντα σε στυλ Κουβέλη , Καρατζαφέρη και Καμμένου δεν πρόκειται να γίνουμε» πρόσθεσε με νόημα.

Κληθείς, τέλος, να τοποθετηθεί για τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα του, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «όσοι και να φύγουν από την Ένωση Κεντρώων εγώ έχω προσωπική σχέση με τους ψηφοφόρους γιατί τους κοιτάω στα μάτια. Αυτοί που φεύγουν εμένα δεν μου κόβουν ούτε την ψήφο τους».