Λύσεις για αδυνάτισμα από τον Μάνο Βροντζάκη

στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ Ε. ΔΑΦΝΗ

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο «The Game of Love» του ΑΝΤ1, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για την εξωτερική του εμφάνιση όσο και για τον χαρακτήρα του.
Αν και μόλις 26 χρονών, ο Μάνος έχει καταφέρει να χτίσει μια αρκετά φιλόδοξη πορεία και να συνδυάσει με θαυμάσια αποτελέσματα την επαγγελματική ενασχόλησή του με το μόντελινγκ, αλλά και την αγάπη του για τη γυμναστική.

Μάνο, πες μας λίγα λόγια για το πώς άρχισες να ασχολείσαι με τη γυμναστική.

Πέντε ετών οι γονείς μου με ξεκίνησαν κολύμβηση απλώς για να μάθω να κολυμπώ και κατέληξα να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας με πολλά μετάλλια σε πανελλήνιους αγώνες. Κολυμπούσα επαγγελματικά για 16 συναπτά έτη. Ύστερα σπούδασα ΤΕΦΑΑ (Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών) γιατί ήθελα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα, κάτι που έχω καταφέρει, γιατί πλέον είμαι personal trainer.

Υπάρχει η εντύπωση ότι για να είσαι personal trainer πρέπει όλη μέρα να γυμνάζεσαι και εσύ. Ισχύει;

Όχι, για να είσαι personal trainer δεν σημαίνει πως πρέπει να γυμνάζεσαι όλη μέρα. Εγώ αφιερώνω συγκεκριμένο χρόνο μέσα στην ημέρα για τη δική μου προπόνηση. Όταν γυμνάζω κάποιον θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στον ασκούμενο και στο πώς εκτελεί κάθε άσκηση και όχι να ασχολούμαι με τη δική μου προπόνηση. Θέλω να δίνω το 100% προς τον ασκούμενο. Γι’ αυτό, άλλωστε, είμαι εκεί.

Πέρα από τη γυμναστική, σε έχουμε δει και στον χώρο των media. Σε ενδιαφέρει και ο χώρος της τηλεόρασης;

Με ενδιαφέρει αρκετά ο χώρος της τηλεόρασης και πιο πολύ με ενδιαφέρει αν έχει να κάνει με κάτι ίδιο ή συναφές με το επάγγελμά μου. Θα ’θελα μέσα από τη μικρή οθόνη να δίνω στον κόσμο απλές, έξυπνες και προπαντός οικονομικές λύσεις, από το πώς να γυμναστεί στο σπίτι μόνος του χωρίς να ξοδέψει χρήματα, πού να γυμναστεί, αλλά και πώς να φάει υγιεινά – βιολογικά αλλά πολύ οικονομικά.

Πώς ήταν η εμπειρία σου στο «Game of Love»; Θα ξαναπήγαινες σε ένα τέτοιο σόου;

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και τη δουλειά μου, κοινώς διακοπές. Γνώρισα νέα άτομα, το διασκέδασα. Δεν νομίζω πως θα ξαναπήγαινα, γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω κι άλλα πράγματα, να αποκτώ διαφορετικές εμπειρίες και όχι να μένω στάσιμος.
Παλαιότερα είχες συνεργαστεί και με την Κένταλ Τζένερ. Πώς ήταν να γυμνάζεις μια τέτοια περσόνα;

Το να γυμνάζεις την Κένταλ Τζένερ και μάλιστα να μένει υπερευχαριστημένη είναι τιμή και καταξίωση, θα τολμούσα να πω, καθώς είναι μεγάλη προσωπικότητα, παγκοσμίως γνωστή και με πολλές επιτυχίες στον χώρο της μόδας. Επομένως, το θεωρώ επιτυχία να σε εμπιστεύεται ένας άνθρωπος τέτοιας εμβέλειας. Μάλιστα, την περιμένω ξανά στη Μύκονο τις επόμενες ημέρες.

Μίλησέ μας για τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Πού σε θα βρούμε αν σε χρειαστούμε;

Από Σεπτέμβριο επιστροφή στην Αθήνα στη βάση μου, όπου θα συνεχίσω τα μαθήματά μου με τους ήδη υπάρχοντες ασκούμενούς μου, αλλά και τους νέους, ευελπιστώ. Ετοιμάζω ακόμα πιο ωραία fitness videos στο κανάλι μου στο Youtube #fitnessbyManosVrontzakis, πολύ επιλεκτικές δουλειές στον χώρο της μόδας, και τα καλυτέρα έρχονται. Μπορείτε επίσης να με βρείτε στον επαγγελματικό μου λογαριασμό στο Instagram @manosvrontzakis, όπου πολύ συχνά ανεβάζω διατροφικά tips αλλά και γυμναστικής.