Μεγάλο θέμα στο CNN η προσφορά του 1 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού και του Β. Μαρινάκη

Δεκάδες Μεσα Μαζικης Ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένου και του CNN έχουν μεταξύ των βασικών τους θεμάτων την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Αττικη αναφέροντας ταυτόχρονα και την μεγάλη δωρεά του διοικητικού  ηγέτη του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή να διατεθεί άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, με τον μεγαλομέτοχο των ερυθρόλευκων να αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως είναι πάντα παρών στις δύσκολες στιγμές της χώρας. Πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πολύ σημαντική κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη μεταξύ αυτών και το κορυφαίο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Στην ιστοσελίδα του αμερικάνικου τηλεοπτικού σταθμού φιλοξενείται η πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη να διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ για την στήριξη των πληγέντων.

Ο τίτλος του κειμένου είναι: «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ (1,1 εκατ. δολάρια) για να στηρίξει άμεσα τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις φωτιές».