Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολιάζει ο κ. Δημήτρης Καμμένος την συνεργασία των ΑΝΕΛ με την κυρία Κατερίνα Παπακώστα

«Ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού» ανέφερε σε δήλωσή της η ανεξάρτητη βουλευτής

Περίπου μια ώρα κράτησε το τετ α τετ που είχαν ο Πάνος Καμμένος με την Κατερίνα Παπακώστα.

Το ραντεβού έγινε στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στη Βουλή και εν αναμονή του ανασχηματισμού φουντώνουν οι φήμες ότι η κυρία Παπακώστα θα μπει στην κυβέρνηση μέσω των ΑΝΕΛ.

Η Κατερίνα Παπακώστα, στις δηλώσεις της μετά τη συνάντησή τoυς δε θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει το ενδεχόμενο ανάληψης κάποιου υπουργείου.

Όπως είπε σκοπός ήταν η συνεργασία του κόμματός της με τους ΑΝΕΛ στο πλαίσιο της μεταμνημονιακής πραγματικότητας που διαμορφώνεται στη χώρα.

Ωστόσο η δήλωσή της «ανταποκρινόμαστε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού», φουντώνει τα σενάρια για είσοδό της στην κυβέρνηση.

«Σήμερα εδώ στη Βουλή των Ελλήνων με θεσμικό τρόπο συζητούμε τα προβλήματα της χώρας και τη δυνατότητα που μπορούμε να συγκλίνουμε, ανταποκρινόμενοι  στο προσκλητήριο που έκανε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος των μνημονίων. Στόχος το Εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη μερά, να εξυπηρετήσουμε το κοινό καλό δίχως αστερίσκους  και δίχως υποσημειώσεις», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμενος δήλωσε ότι έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από ΝΔ όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα… με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια, πρόσθεσε ο κ. Καμμενος.

Τα μνημόνια τελείωσαν, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και προσέθεσε νέα πορεία ο λαός. Ανέφερε, επίσης, τη διαδικασία διαλόγου με προγραμματική σύγκλιση σηματοδοτώντας αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων.