Με σπαραγμό και οδύνη το “τελευταίο αντίo” στην άτυχη Σεράινα

Δεν επετράπη στον πατέρα να παραστεί στην κηδεία του κοριτσιού που έχασε την ζωή του στο λούνα παρκ.

Τελευταίος αποχαιρετισμός στην Σεράινα, τελευταία πράξη στη ζωή της μικρής που χάθηκε τόσο άδικα στο λούνα παρκ.

Πόνος, θλίψη και σπαραγμός για την οικογένεια του κοριτσιού. Τραγικές φιγούρες στην κηδεία της 13χρονης, ήταν η μητέρα και τα αδέλφια της. Οι φίλοι και οι συμμαθητές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Συγγενείς και δάσκαλοι, μουδιασμένοι από την μεγάλη απώλεια. Καθηγητής της από το σχολείο θυμάται την ανυπομονησία της να επιστρέψει στα θρανία, όταν πριν από λίγες ημέρες την συνάντησε στο δρόμο.

Ο πατέρας της δεν κατάφερε να την αποχαιρετίσει. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί από τον Βόλο στο Νοσοκομείο της Λάρισας.

κηδεία - 13χρονη - λουνα παρκ

Η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας είναι αποφασισμένη να κινηθεί δικαστικά κατά πάντως υπεύθυνου, ενώ το πόρισμα των πραγματογνωμόνων αναμένεται να φωτίσει τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού.

κηδεία - 13χρονη - λουνα παρκ
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ως αιτία θανάτου της κοπέλας αναφέρεται «κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κακώσεις στα κάτω άκρα».

κηδεία - 13χρονη - λουνα παρκ

κηδεία - 13χρονη - λουνα παρκ

κηδεία - 13χρονη - λουνα παρκ

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού, δήλωσε «είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η 13χρονη ήταν πολύ αγαπητή. Θα καλέσουμε ψυχολόγους να στηρίξουν τους συμμαθητές της», ανέφερε.