«Με τη συναίνεσή τους ήταν μαζί μου»

Στην εκπομπή ¨Νυχτερινό Ρεπορτάζ¨ και τον Πέτρο Κουσουλό μίλησε ο δικηγόρος του 34χρονου άνδρα από τη Λαμία, ο οποίος κατηγορείται ότι φυλάκισε και βασάνιζε την 40χρονη Γαλλίδα σύντροφό του για 2 ολόκληρες μέρες κ. Δημήτριος Κρούπης.

«Ωραία όσα λέγονται αλλά κάπως υπερβολικά. Είναι δυνατόν να είναι κάποιος όμηρος και να έχει στην κατοχή του το κινητό του τηλέφωνο και να επικοινωνεί; Είναι δυνατόν να είναι σε ένα εισόγειο διαμέρισμα κάποιος όμηρος του οποίου το παράθυρο είναι ανοιχτό και ο καθένας μπορεί να βγει από αυτό και να μπει στον κοινόχρηστο χώρο ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν διαμερίσματα πολύ κοντά; Είναι γνωστό ότι μεταξύ των δυο αυτών ανθρώπων υπήρχε σχέση. Δεν ξέρουμε όμως αν μέσα σε αυτή τη σχέση υπήρχαν ιδιαιτερότητες. Και το τελευταίο ερώτημα και πιο βασικό είναι αν μέσα σε αυτή τη σχέση υπήρχε συναίνεση.

Πήραμε προθεσμία για ακόμη μια φορά γιατί υπήρξαν καταγγελίες από ακόμα δυο κυρίες. Οι δύο αυτοί άνθρωποι είχαν συνάψει σχέση μέσω του Facebook. Φανταστείτε μία 40χρονη γυναίκα από την Γαλλία, ήρθε στην Ελλάδα για να γνωρίσει έναν άνθρωπο που γνώρισε μέσω ίντερνετ. Εγώ πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο μπλέχτηκε μια δεύτερη γυναίκα ανάμεσα τους και η 40χρονη κατήγγειλε τον πελάτη μου επειδή ζήλεψε. Τέτοιου είδους υποθέσεις είναι δύσκολες και θεωρώ ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Οι εμπλεκόμενοι σε τέτοιες υποθέσεις πρέπει να εξετάζονται από εμπειρογνώμονες.

Όσο για την κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό θεωρώ ότι δεν είναι λογικό μία κοπέλα που βιάζεται να μη μιλάει για 12 χρόνια και να κάθεται στην ίδια κατάσταση.

Αυτές οι υποθέσεις λοιπόν λύνονται στα ακροατήρια όπου και μπορούν να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα.

Η συμπεριφορά του πελάτη μου μου θυμίζει τη γνωστή ταινία » Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι». Ο πελάτης μου έχει κάποιες συγκεκριμένες σεξουαλικές προτιμήσεις. Αν οι κοπέλες δεν συμφωνούσαν θα έπρεπε να το πουν από την αρχή».

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος.