Νέες συλλήψεις για την δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου

Του ΠΕΤΡΟΥ ΚΟΥΣΟΥΛΟΥ 

Στην σύλληψη ενός 53χρονου καθώς και ενός 58χρονου απόστρατου αξιωματικού προχώρησαν οι Αρχές στο πλαίσιο της διερεύνησης της δολοφονίας του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου το πρωινό της 8ης Σεπτεμβρίου 2018 στο Ψυχικό. Μετά την σύλληψη του 51χρονου κατασκευαστή  ο οποίος ομολόγησε για την πράξη του η Ασφάλεια κινήθηκε για τον εντοπισμό των προσώπων που τον προμήθευσαν με το όπλο.

Στην απολογία του ο 51χρονος επεσήμανε ότι το όπλο το είχε προμηθευτεί πριν από ενάμιση χρόνο από έναν ιδιώτη, ανταλάσσοντας το με ένα όπλο αντίκα που είχε. Το απόγευμα της 25ης Σεπτεμβρίου οι αστυνομικοί εντόπισαν έξω από την οικία του τον συγκεκριμένο ιδιώτη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι επί 10 περίπου χρόνια κατείχε παράνομα ένα μαύρο περίστροφο το οποίο στην συνέχεια έδωσε στον 51χρονο κατηγορούμενο.

Εκτός από τον 53χρονο συνελήφθη και ένας 58χρονος απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας ο οποίος είχε παραλάβει το όπλο αντίκα προκειμένου να επιδιωρθώσει ένα πρόβλημα που είχε. Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.