Νίκος Νικολόπουλος : Καλοφόρετη η γραβάτα, προσοχή… στη θηλιά!

Με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα, στο Ζάππειο, το απόγευμα της Παρασκευής, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε:

«Καλοφόρετη η γραβάτα αλλά εάν δεν συνοδευτεί από χειροπιαστά μέτρα προς όφελος των πολιτών και από πολιτικές ανάταξης της τεράστιας κοινωνικής κρίσης και μάλιστα άμεσα, τότε θα μετατραπεί σε θηλιά… Κανένας δεν πρέπει να βιάζεται να χειροκροτήσει προτού αρχίσει η μείωση της βαριάς φορολογίας έστω και μονάδα – μονάδα. Και κανείς δεν δικαιούται να πανηγυρίσει προτού μειωθεί δραστικά η ανεργία, αυξηθούν οι μισθοί και δοθούν περισσότερα χρήματα στην παιδεία, την υγεία και την κοινωνική πρόνοια. Αν αυτά συμβούν, τότε η έξοδος από τα μνημόνια θα αποδειχτεί πραγματική και όλοι θα τη χειροκροτήσουμε και θα την πανηγυρίσουμε.

Και κάτι ακόμα: Εννοείται πως ακόμα και η πιο καθαρή έξοδος, ακόμα και η πιο ισχυρή οικονομική ανάκαμψη, δεν… ξεπλένουν το γεγονός της απαράδεκτης συμφωνίας με τα Σκόπια και της ατελείωτης κατηφόρας στα εθνικά θέματα, την οποία μόνο η αποφασιστική κινητοποίηση και αντίδραση των Ελλήνων μπορεί να αναστρέψει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Καλοφόρετη η γραβάτα κ. Τσίπρα, αλλά θέλουμε χειροπιαστά φιλολαϊκά μέτρα! https://www.youtube.com/watch?v=vCyE6V9MGLI