ΝΔ μετά το «άδειασμα» Σκουρλέτη σε Πετσίτη: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε;

«Μετά τον κ. Τζανακόπουλο που κράτησε αποστάσεις για τις σκοτεινές σχέσεις του Νίκου Παππά με τον Αρτέμη Αρτεμίου και τον Μανώλη Πετσίτη, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, ζητεί πια δημόσια τη διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Το ερώτημα παραμένει και θα το θέτουμε μέχρι να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας: Σε ποιες τσέπες κατέληγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε ο Πετσίτης από υπόδικους επιχειρηματίες και τα παράνομα χρήματα που του έστελνε από την Κύπρο ο Αρτεμίου;» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία έπειτα από την τελευταία δήλωση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη.
«Όλα είναι προς εξέταση»,

για την υπόθεση Πετσίτη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Συντακτών, αναγνωρίζοντας ότι «ο κόσμος θέλει απαντήσεις και αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον Μανώλη Πετσίτη ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι «σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου» και ότι «γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή».
«Από εκεί και πέρα όλα είναι προς διερεύνηση» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος «επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις» και συμπλήρωσε υπογραμμίζοντας πως «αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα»
«Με αυτή την έννοια θεωρώ ότι ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση» κατέληξε για το θέμα ο Πάνος Σκουρλέτης.

parapolitika