«Ντροπή του- Μας κοροϊδεύει μέσα στη μούρη μας» – Επίθεση από την ανιψιά της Αννας Βίσση στον Ψινάκη

Σύμφωνα με φωτογραφικό ρεπορτάζ μόνο ορισμένα δέντρα στον κήπο του παραδόθηκαν στις φλόγες.  Οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξοργισμένοι με τον Δήμο, καθώς, όπως αποδείχτηκε, δεν υπήρχε σχέδιο από τους αρμόδιους για την αντιμετώπιση μιας πυρκαγιάς στην περιοχή.

Τουλάχιστον 83 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ εκατοντάδες σπίτια κάηκαν ολοσχερώς. Ανάμεσα στις κατοικίες που καταστράφηκαν από την πύρινη λαίλαπα ήταν και το σπίτι της αδερφής της Αννας Βίσση, Λίας. Η κόρης της, Βέρα Μπούφη, ανέβασε φωτογραφίες του κατεστραμμένου της σπιτιού στο instagram και επιτίθεται στον Ηλία Ψινάκη.

«Δεν είχα ανεβάσει τίποτα τόσες μέρες καθώς ήθελα να πάρω χρόνο, να ηρεμήσω λίγο για να δω τι τελικά ήταν αυτό που έφερε όλη αυτή την καταστροφή στον τόπο που μεγάλωσα και είχε καταφέρει να μείνει πράσινος… Στη φωτογραφία είναι αυτό που απέμεινε από το σπίτι μας. Δεν θα ασχοληθώ όμως με αυτό.Όσοι ζήσαμε όλη αυτή την τραγωδία και καταφέραμε να βγούμε ζωντανοί αισθανόμαστε ευγνώμονες στο Θεό που μας βοήθησε. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται η ανοργανωσιά και η μη σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων πραγμάτων από αυτούς που μας διοικούν. Χάθηκαν τόσες ψυχές με τον χειρότερο τρόπο. Σήμερα το απόγευμα μας καλέσανε σε συμβούλιο στον Μαραθώνα και ο «ΚΥΡΙΟΣ» Ψινάκης (που πραγματικά απορώ πώς τον ψήφισε ο κόσμος για δήμαρχο, ένας άνθρωπο ο οποίος ήταν μάνατζερ καλλιτεχνών) δεν παρουσιάστηκε ΠΟΤΕ ενώπιον όλων εμάς που πήγαμε για να δούμε τι θα γίνει με τον τόπο μας και να πάρουμε κάποιες απαντήσεις.Ο δήμαρχος λοιπόν αυτό που έκανε ήταν να μας κοροϊδεύει μέσα στη μούρη μας όλους εμάς που τρέχαμε να σώσουμε κάτι από τα σπίτια μας και να σωθούμε και να μην καούμε σαν τα ποντίκια ότι κάηκε το σπίτι του που αυτό φυσικά ήταν ψέμματα γιατί μια χαρά ήταν τελικά αντί να πάρει τις ευθύνες του και να δώσει κάποιες εξηγήσεις στο συμβούλιο δεν εμφανίστηκε ποτέ… ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!».