Οικιακός σεξουαλικός οδηγός

Τους χειμερινούς μήνες, το σεξ περιορίζεται στους τέσσερις τοίχους, αναγκαστικά. Ξεχνάς αυτοκίνητο, παραλίες, βουνά και λαγκάδια και όπως προστάζει η θεωρία της εξέλιξης, οφείλεις να γίνεις λιγάκι εφευρετικός ώστε να ανάψεις λίγο τα αίματα. Δεν χρειάζεται να ελέγξεις σπιθαμή προς σπιθαμή το διαμέρισμα σου, το κάναμε εμείς για εσένα.

Θες να προσθέσεις λίγο αλατοπίπερο στη σχέση; Κάνε σεξ στοn πάγκο της κουζίνας. Συνήθως, οι πάγκοι έχουν συγκεκριμένο ύψος (λόγω ISO) και αυτό το ύψος είναι ό,τι πρέπει για να στηριχτεί η γυναίκα βάζοντας κόντρα. Ή για ιεραποστολικό με τη γυναίκα να κάθεται στον πάγκο.

Αν έχετε καλή μόνωση και δεν φυσάει πολύ, δοκιμάστε να κάνετε έρωτα κόντρα στο τζάμι της μπαλκονόπορτας. Αν κλείσετε τα φώτα, λογικά δεν θα σας δει κανένας γείτονας, αλλά θα ανέβει η αδρεναλίνη από το φόβο μη σας πιάσουν.

Μπροστά από τον καθρέφτη με τα χέρια στο νιπτήρα. Αν αναρωτιέστε ποιος από τους δύο πρέπει να βάλει τα χέρια στο νιπτήρα, η απάντηση είναι: και οι δύο. Λογικά, θα βολευτείτε κάνοντας τις ίδιες στάσεις που θα κάνατε στον πάγκο της κουζίνας, με τη διαφορά ότι εδώ υπάρχει καθρέφτης.

Επί του καναπέ(ος) φυσικά. Αν και είναι από τα πιο προφανή μέρη για να κάνει κανείς σεξ μέσα στο σπίτι, ενίοτε ξεχνάμε ότι ο καναπές δεν χρησιμεύει μόνο στο να καθόμαστε και να βλέπουμε τηλεόραση. Ο καναπές συνδυάζει τη σεξουαλική χρηστικότητα μια καρέκλας με την χνουδωτή άνεση ενός καναπέ. Επιπλέον, συνήθως στο σαλόνι υπάρχει και τηλεόραση, η οποία μπορεί να προβάλει  πορνοταινίες.

Στο χαλί. Αφού χειμώνιασε και δεν μπορείτε να οργώσετε βουνά και ακτές, φέρτε τη φύση στο σπίτι σου. Το σεξ στο πάτωμα, πάνω στο χαλί, δίνει την αίσθηση της ύπαιθροι. Αν υπάρχει και τζάκι, ακόμη καλύτερα. Και τζάκι δηλαδή να μην υπάρχει, βάλτε την ηλεκτρική σόμπα. Τα ψυχρά σώματα αέρα έχουν την τάση να πηγαίνουν προς τα κάτω και εσύ δεν θέλεις να πάει τίποτα άλλο προς τα κάτω.

Στη ντουλάπα. Η ντουλάπα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι βασικών φαντασιώσεων. 1. Σκοτεινό δωμάτιο. 2. Πάρτι. Υποδυθείτε ρόλους, άλλοτε μπορείτε να είστε δύο ερωτευμένοι έφηβοι που βρίσκουν αφορμή να χουφτωθούνε ενώ παίζουν σκοτεινό δωμάτιο. Και άλλοτε καλεσμένοι σε πάρτι του οποίου η τουαλέτα είναι μονίμως κατειλημμένη.

Στο γκαράζ. Εδώ αυξάνονται λίγο οι πιθανότητες να σας δούνε, ειδικά αν το γκαράζ βρίσκεται σε πυλωτή πολυκατοικίας, αλλά αξίζει να το προσπαθήσετε. Χωθείτε στο αυτοκίνητο σας για καλύτερη κάλυψη και αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

Στη σκάλα. Αν δεν έχετε μεζονέτα, δεν πειράζει. Ανεβείτε τα σκαλιά της πολυκατοικίας, μέχρι να φτάσετε στον τελευταίο όροφο που καταλήγει στην ταράτσα. Εκεί, είναι πιο πιθανό να μην πλησιάσει κάποιος ένοικος. Παραμείνετε χαμηλόφωνοι γιατί κάνει ηχώ.

Αφού φτάσατε μέχρι το κεφαλόσκαλο της πολυκατοικίας, βγείτε μία βόλτα στην ταράτσα. Σκεφτείτε λίγο το τοπίο: Σούρουπο, τα φώτα της πόλης μόλις άναψαν και στολίζουν το τοπίο και εσείς νιώθετε πως είστε στην Πεντέλη. Κουβερτούλα να πάρετε.