Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη! (Video)

«Φωτιά» το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου: «Αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της…!»

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που οι δύο δράστες βίασαν και δολοφόνησαν την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Τις δραματικές ώρες που έζησε στα χέρια των δύο βιαστών της περιγράφει με λεπτομέρειες το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Ρόδου.

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο 20χρονος κατηγορούμενος, που είχε γνωρίσει την Ελένη Τοπαλούδη μια εβδομάδα πριν, και ο 21χρονος συγκατηγορούμενός της είχαν αποφασίσει από πριν να βιάσουν την άτυχη φοιτήτρια.

«Αποφάσισαν από κοινού τη φυσική εξόντωση της παθούσας ώστε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρους τους καταγγελίας. Επιδιώκοντας να εξοντώσουν την παθούσα, κατάφεραν αλλεπάλληλα πλήγματα με γροθιές και σίδερο σιδερώματος στην κεφαλή αυτής, προκαλώντας της έντονη αιμορραγική διήθηση» αναφέρεται συγκεκριμένα στο βούλευμα.

Οι κατηγορούμενοι, όταν η φοιτήτρια αντιστάθηκε, την χτύπησαν στο κεφάλι και επιχείρησαν να την στραγγαλίσουν.

Στη συνέχεια την έβαλαν μέσα σε αυτοκίνητο και την μετέφεραν σε απόκρημνη περιοχή, από όπου την πέταξαν, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, στη θάλασσα από ύψος δέκα μέτρων.