«Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει- Λατρεύω τα παιδιά», λέει η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά!

Αναβολή για το μεσημέρι της Παρασκευής 20ης Ιουλίου πήρε η δίκη ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας της 55χρονης γυναίκας, που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, σε μια απίστευτη υπόθεση, που αποτελεί θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες.

Σε βάρος της κατηγορούμενης ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα των απρόκλητων σωματικών βλαβών και της αντίστασης κατά της αρχής.

Εν συνεχεία παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου. Η 55χρονη εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και εξαιτίας αυτού ζήτησε και πήρε αναβολή για να δικαστεί αύριο το μεσημέρι.

Ωστόσο, όταν ενημερώθηκε από το Δικαστήριο ότι θα κρατηθεί, ζήτησε μια χάρη, να δικαστεί σήμερα χωρίς δικηγόρο, γιατί στα κρατητήρια είναι απαίσιες οι συνθήκες.

Τι είπε ενώπιον του δικαστηρίου

Νωρίτερα, είχε υποστηρίξει ενώπιον του δικαστηρίου, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της εξήγησε πως δεν θα δικαστεί σήμερα, πως «την κατηγορούν άδικα».

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα» είπε στο Δικαστήριο κλαίγοντας. Και πρόσθεσε: «Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».